Home

HUEN
Știință,
cultură,
comunitate
Prima universitate privată acreditată în limba maghiară din România își așteaptă studenții cu o atmosferă de familie, educație de calitate, infrastructură modernă, campus central și cămine studențești.
Știri importante
Licență
Pe parcursul studiilor de licență de la UCP, nu numai că poți dobândi cunoștințe ample și competitive în una sau mai multe domenii, dar poți construi și relații profesionale care te pot ajuta să-ți dezvolți cariera. Cursurile noastre de înaltă calitate sunt susținute de profesori cu expertiză solidă, recunoscuți la nivel național și internațional, excursii de studiu atât în țară, cât și în străinătate, precum și oportunități de granturi și burse care te vor ajuta la dezvoltarea profesională.
Masterat
Pe lângă educație, profesorii noștri îi consiliază pe studenți în construirea carierei și îi ajută să stabilească legături profesionale. Obținerea diplomei de masterat reprezintă un avantaj pe piața muncii, fiindcă deschide uși către oportunități de carieră pentru care este necesară o calificare superioară. Strategia noastră de instruire bazată pe proiecte îi ajută pe studenții noștri să se asigure că nu vor avea un prim contact cu profesia lor atunci când vor începe să lucreze după absolvire.
Formare psihopedagogică
Departamentul Pentru Pregătirea Personalului Didactic de la Universitatea Creștină Partium din Oradea oferă formare inițială și avansată pentru celor care doresc să se înscrie în modulul pedagogic de nivel I sau II în timpul studiilor lor, precum și formare postuniversitară pentru cei care decid să urmeze o carieră în învățământ după încheierea studiilor universitare. Modulul servește ca un supliment la oricare specializare.
Centrul de Limbi Partium
Centrul de Limbi Partium organizează cursuri de limbi străine și cursuri de limbi străine specializate pentru toate vârstele, la toate nivelurile de competență lingvistică (începător, intermediar, avansat) în limba engleză, germană, franceză, italiană, maghiară și română. Activitatea sa include pregătirea și examinarea studenților și a locuitorilor din regiune pentru examenele de competență lingvistică Partium, Cambridge și ECL (în limba engleză, germană, franceză), precum și furnizarea de servicii de traducere și interpretare.
 
Cercetarea științifică și artistică reprezintă o parte permanentă a activității universității, la care participă atât profesorii, cât și studenții noștri. De-a lungul anilor, au fost înființate o serie de grupuri de cercetare, fie în cadrul departamentelor, fie prin cooperare interdepartamentală, care desfășoară în mod regulat proiecte de cercetare, conferințe și alte programe profesionale.
Institutul de Cercetări Teritoriale Partium
Institutul de Studii Teologice Sulyok István
Centrul de Cercetare al Creației și Educației Vizuale​
Centrul de Cercetări Economice „Partium”
Centrul de Cercetare Aplicată​
Centrul de Cercetări și Studii de Literatură și Cultură
Centrul de Cercetări și Studii Anglo-Americane
Centrul de Cercetări în Studii Germanistice
Centrul de Cercetări Muzicale​
Viața internațională
Erasmus+ și oportunități internaționale nelimitate
Scopul programelor Erasmus+ și Makovecz este de a oferi oportunități pentru studenți și personalul academic de a dobândi experiență profesională în străinătate, de a-și sprijini activitățile de studiu și de cercetare, precum și de a participa la proiecte și rețele specializate. Prin aceste colaborări, participanții pot dobândi cunoștințe competitive la nivel european, pot învăța despre alte culturi și pot practica cunoștințele lor de limbi străine.
Universitatea Creștină Partium 2024 Confidențialitate Politica cookie
PNRR
PKE
PNRR
Confidențialitate Politica cookie Universitatea Creștină Partium 2024
Proiectat de:Noncommon.design
Dezvoltat de:BTZ web
a