Argumentor

HUEN
Argumentor

Seria volumelor ARGUMENTOR cuprinde texte prezentate la conferințele științifice anuale ARGUMENTOR organizate de Universitatea Creștină Partium, Universitatea Sapientia din Cluj Napoca și Universitatea din Debrecin. Seria cuprinde două tipuri de volume: în anii impari un volum în limba maghiară, ce cuprinde texte prezentate la conferințele cu participare internațională ARGUMENTOR MŰHELY de cercetători, în principal din România și Ungaria, în anii pari volume în limba engleză, cu materialele prezentate de cercetători din întreaga lume la conferința internațională ARGUMENTOR.

Calitatea textelor ce apar în volumele ARGUMENTOR este garantată pe de o parte de procesul de selecție al participanților la conferință (realizat de către comitetul științific al conferinței), pe de altă parte de evaluarea tip double peer review al textelor finale propuse spre apariție.

Seria de conferințe ARGUMENTOR a ajuns la a 11.-a ediție, și au apărut până acum 9 volume cuprinzând studii științifice prezentate la aceste conferințe.

Pagina Argumentor

 
Universitatea Creștină Partium 2024 Confidențialitate Politica cookie
PNRR
PKE
PNRR
Confidențialitate Politica cookie Universitatea Creștină Partium 2024
Proiectat de:Noncommon.design
Dezvoltat de:BTZ web
a