Simulare de examen ECL gratuit la limba engleză organizat de Centrul de Limbi Partium

HUEN
Simulare de examen ECL gratuit la limba engleză organizat de Centrul de Limbi Partium
Simulare de examen ECL gratuit la limba engleză organizat de Centrul de Limbi Partium
Simulare de examen ECL la nivel B2 și C1 pentru elevii de liceu în cadrul proiectului PNRR

Sâmbătă, 27 ianuarie 2024, la Universitatea Creștină Partium s-a organizat o simulare de examen ECL gratuit în limba engleză pentru elevii de liceu la nivelurile B2 și C1. Scopul simulării examenului a fost de a evalua competențele lingvistice ale elevilor și de a le oferi un feedback real cu privire la nivelul lor de competențe pentru examenul de limbă: înțelegere scrisă, scriere și înțelegere auditivă. Feedback-ul le-a oferit o indicație cu privire la nivelul lor de pregătire pentru un examen ECL și la ce ar putea avea nevoie să îmbunătățească.

Simularea a atras un număr mare de participanți și a generat mult interes. Cei 104 elevi care au participat au fost în majoritate de la liceele din Oradea, dar au fost și elevi din diferite regiuni ale Oradiei și chiar din județele învecinate. Numărul de înscrieri la simulare a depășit așteptările. Interesul puternic pentru acesta este un semn clar că tot mai mulți oameni acordă importanță obținerii unei diplome recunoscute la nivel internațional.

În urma susținerii cu succes a simulării de examen, elevii se pot înscrie la Centrul de Limbi Partium din Oradea pentru a susține examenele ECL din limba engleză la  nivel intermediar sau avansat.

Mulțumim elevilor și părinților pentru votul lor de încredere în noi. În continuare îi așteptăm pe toți cei care sunt interesați.

Știri
 
Universitatea Creștină Partium 2024 Confidențialitate Politica cookie
PNRR
PKE
PNRR
Confidențialitate Politica cookie Universitatea Creștină Partium 2024
Proiectat de:Noncommon.design
Dezvoltat de:BTZ web
a