Ravasz Antónia diplomamunkája a bukaresti Diploma Show-n

ROEN
Ravasz Antónia diplomamunkája a bukaresti Diploma Show-n
Ravasz Antónia diplomamunkája a bukaresti Diploma Show-n
Nagyszerű alumni siker, hogy Ravasz Antónia nálunk tervezett SzéfED diplomamunkája beválogtásra került a bukaresti Diploma Show-ra

A DIPLOMA Show a fiatal román művészek, építészek és dizájnerek fesztiválja, amelyet a The Institute szervez. A The Institute egy romániai nonprofit szervezet, amely a kreatív és kulturális iparágak fejlődését támogatja. Több mint 23 éve működik, és számos hazai és nemzetközi kulturális projektet, fesztivált, szakmai programot és rendezvényt szervez, hogy elősegítse a kreatív vállalkozások fejlődését, valamint erősítse az iparág kapcsolatát az állami intézményekkel és nemzetközi szervezetekkel.

Az esemény közös kiállítótérben mutatja be a friss diplomás alkotók munkáit, több területről, beleértve a tervezőgrafikát is. A tavalyi, jubileumi 10. kiadás során a fesztivál a kreatív szakok frissen végzett hallgatóinak diplomamunkáit mutatta be, elősegítve a kapcsolatteremtést a fiatal tehetségek és az iparági szakemberek között, miközben különböző speciális projektekkel támogatta és népszerűsítette őket.

A DIPLOMA Show idén október 4. és 13. között tér vissza 11. alkalommal, a legnagyobb multidiszciplináris kiállítással, amelyet szakmai beszélgetések, találkozók, koncertek és vendégkiállítások kísérnek majd. A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Helyszín:  Combinat (Băiculești, nr. 29), Bukarest.

 

A SzéfED-ről

A szexuális nevelés rendkívül fontos a fiatalok életében, hiszen segíti a szex és szexualitás megértését, a testük működésének megértését, a betegségek és nemkívánt terhesség megelőzését és az egészséges, biztonságos kapcsolatok létrehozását és fenntartását.

A magyar iskolákban a szexuális nevelés egy elhanyagolt téma. Egyrészt az oktatást túl későn kezdik, másrészt a tanítási módszerek sokszor elavultak, témák tekintetében hiányosak.

A projekt egy arculatot és egy weboldaltervet foglal magába, egy szexuális neveléssel foglalkozó, fiktív szervezet számára. A végleges név a “SzéfEd” lett, amelyben a “széf” a biztonságra, az “ed” pedig az edukációra utal.

Az oktatás egy online felületen keresztül valósul meg, interaktív eszközök segítésgével. A weboldal megtervezése során egy felhasználóbarát felület létrehozása volt a cél, amely vizuális elemekkel könnyen, érthetően és élvezetesen tud információt átadni.

További a projekthez

Hírek
 
Copyright © Partiumi Keresztény Egyetem 2024 Adatvédelem Süti szabályzat
PNRR
PKE
PNRR
Adatvédelem Süti szabályzat Copyright © Partiumi Keresztény Egyetem 2024
Tervezte:Noncommon.design
Feljesztette:BTZ web
a