Miért a PKE?

ROEN
Miért a PKE?
Miért a PKE?

Románia első akkreditált magyar nyelvű magánegyeteme családias légkörrel, színvonalas oktatással, korszerű infrastruktúrával, belvárosi campusszal és kollégiummal várja hallgatóit.

Egyetemünk elsősorban a tanulás és a fejlődés helyszíne, ám ezekkel együtt számtalan lehetőséget és alkalmat kínál a találkozásra, az egymásra találásra, a szakmai és baráti kapcsolatok építésére. Az oktatás mellett tanáraink karrierépítési tanácsokkal látják el hallgatóinkat, szakmai kapcsolatok létrehozásában segítik őket. Egyetemi gyülekezetünk befogadó közössége lelki támaszról gondoskodik, hallgatói önkormányzatunk pedig a pezsgő diákéletet biztosítja. Erasmus+ és Makovecz programok, kapcsolataink révén lehetőség nyílik továbbtanulni anyaországi, és más külföldi egyetemeken is.

Bátorítunk, hogy egyetemünk honlapján tanulmányozd felvételi ajánlatunkat, szakjaink leírásait. Szeretettel várunk egyetemünk nyílt napján, ahol színes, izgalmas programok mellett kérdéseidre is választ kaphatsz. Sok sikert kívánunk az egyetemi évekhez!

Tovább a beiratkozáshoz

 

 

 

Hallgatók rólunk

Az Amerikai Egyesült Államokból hazaköltözve fontos volt számomra, hogy folytathassam az angol nyelvtanulást. A középiskola befejezése után azon gondolkodtam, hogy külföldön folytassam tanulmányaimat, vagy maradjak Romániában. Megörültem, amikor hallottam a Partiumi Keresztény Egyetemről. Az angol szakjuk az egyik legerősebb, felkészült tanárokkal és sokszínű kurzusokkal rendelkezik.
Kornis Vivien
Angol nyelv és irodalom III. (BA)
Mindenkit buzdítani szeretnék, hogy vegyen részt az Erasmus+ mobilitáson, mind a szakmai, mind a tanulmányi nagyon sok élménnyel gazdagít. Ezeknek a tapasztalatoknak köszönhetően sikeresen találtam munkát a szakterületemnek megfelelően.
Félegyházi Bettina
Idegenforgalmi gazdálkodás (MA)
Számomra ez az egyetem számtalan lehetőséget hozott. Megtaláltam azt a baráti társaságot, amelyben önmagam lehetek, fejlődhetek és életre szóló élményeket szerezhetek. Ezen az egyetemen a magas szintű oktatás mellett számtalan képzés és előadás rendelkezésemre áll, amelynek köszönhetően továbbtanulhatok és fejleszthetem önmagam.
Lázin Botond
Menedzsment III. (BA); Európai szociálpolitikák I. (MA)
Ismered azt a mondatot, hogy „Az egyetemi évek a legszebbek”? Engedd meg, hogy a PKE-n eltöltött éveimmel érveljek e mellett az igazság mellett. Rengeteg barátot szereztem, akikkel jókat szórakoztunk, és segítettünk egymásnak a bajban. A tanáraim segítettek, hogy a legjobbat nyújthassam a tanulmányaimban. Rengeteg lehetőség tárult elém, ami szakmai szempontból egy magasabb szintre emelt.
Misik Dóra
Menedzsment II. (BA); Kereskedelem, Turizmus és Szolgáltatás Gazdaságtana III. (BA)


 

 

Hírek
Tovább a hírekhez

 

Titkárság

Titkársági fogadóóra: munkanapokon 9–11 és 14–15 óra között

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Copyright © Partiumi Keresztény Egyetem 2024 Adatvédelem Süti szabályzat
PNRR
PKE
PNRR
Adatvédelem Süti szabályzat Copyright © Partiumi Keresztény Egyetem 2024
Tervezte:Noncommon.design
Feljesztette:BTZ web
a