A PKE Képzőművészet szak is jelen volt a Transilvanian Design Week-en

ROEN
A PKE Képzőművészet szak is jelen volt a Transilvanian Design Week-en
A PKE Képzőművészet szak is jelen volt a Transilvanian Design Week-en
2023. február 23.
2023. február 18-val kezdődően a Transilvanian Design Week több helyszínen gazdag programokkal várta a vizuális művészetek iránt érdeklődőket. A rendezvényre, amely közös gondolkodásra hív a kortárs design-ról, a Partiumi Keresztény Egyetem Képzőművészet szakja tematikus kiállítással érkezett. A  Csíki Székely Múzeum nagy kiállításán jelenlegi és volt hallgatók, valamint oktatók alkotásai is helyet kaptak. Február 21-én, 18.00 órától a...

2023. február 18-val kezdődően a Transilvanian Design Week több helyszínen gazdag programokkal várta a vizuális művészetek iránt érdeklődőket. A rendezvényre, amely közös gondolkodásra hív a kortárs design-ról, a Partiumi Keresztény Egyetem Képzőművészet szakja tematikus kiállítással érkezett.

A  Csíki Székely Múzeum nagy kiállításán jelenlegi és volt hallgatók, valamint oktatók alkotásai is helyet kaptak.

Február 21-én, 18.00 órától a Csíki Mozi Galériatermébe látogatók megtekinthették  az elmúlt két év művészeti versenyeinek Digital Smog és Perifériák témáiban beérkezett vizuális alkotásait. A Publiciritic erőssége, hogy nem csak gondolkodásra hív, hanem az alkotásokat széles körben terjeszti is utcai plakátok formájában.

A jelenlévőket a PKE nevében dr. habil. Maior Enikő rektorhelyettes asszony köszöntötte, majd Gagyi Judit  Eszter és Kolcsár Sz. Zsolt beszélt a Publicritic-kezdeményezésről, és bemutatták a 2023-as művészeti verseny tematikáját.

A kiállítás anyaga 2023. március 10-ig megtekinthető.

 
Copyright © Partiumi Keresztény Egyetem 2024 Adatvédelem Süti szabályzat
PNRR
PKE
PNRR
Adatvédelem Süti szabályzat Copyright © Partiumi Keresztény Egyetem 2024
Tervezte:Noncommon.design
Feljesztette:BTZ web
a