Népszerűsítő németórák a Bihar megyei középiskolákban

ROEN
Népszerűsítő németórák a Bihar megyei középiskolákban
A Német Nyelv- és Irodalomtudományi Tanszéki Csoport oktatói (Dr. Bánffi-Benedek Andrea, Dr. Nagy Ágota) interaktív németórát tartottak a Bihar megyei középiskolákban és felhívták a diákok figyelmét a Metropolen c. német nyelvű vetélkedőre.

Köszönet Sárközi Csilla, az Ady Endre Líceum német szakos tanárnőjének a gondos szervezésért és diákjainak a produktív munkáért!

Köszönet Kovács Mártának, a Szent László Római Katolikus Líceum német nyelv és irodalom szakos tanárának, volt hallgatónknak a gondos szervezésért és elragadó, németül folyékonyan beszélő szorgos diákjainak a ma délelőtti produktív munkáért!

A Berlinről szóló interaktív németórán a nagyszalontai Arany János Líceum 11. és 12. osztályos diákjai vettek részt. Köszönet Kádár Annamáriának, az Arany János Líceum némettanárának, volt hallgatónknak, a gondos szervezésért!

A Berlinről szóló interaktív németórán a nagyváradi Lorántffy Zsuzsanna Református Gimnázium 12. és 11. osztályos diákjai vettek részt. Köszönet Faragó Enikő némettanárnőnek, volt hallgatónknak  a gondos szervezésért!

Hírek
 
Copyright © Partiumi Keresztény Egyetem 2024 Adatvédelem Süti szabályzat
PNRR
PKE
PNRR
Adatvédelem Süti szabályzat Copyright © Partiumi Keresztény Egyetem 2024
Tervezte:Noncommon.design
Feljesztette:BTZ web
a