Terepgyakorlaton a PKE logisztikai csapata, a Feketesasok

ROEN
Terepgyakorlaton a PKE logisztikai csapata, a Feketesasok
Terepgyakorlaton a PKE logisztikai csapata, a Feketesasok
2023. február 17.
A PKE logisztikai csapata 2023. 02. 13-án ellátogatott Székesfehérvárra a Hydro Extrusion Hungary Kft. vállalathoz, ahol Bíró Norbert belső logisztikai vezető körbevezetésével térképezhették fel a helyszínt, hogy a továbbiakban versenyfeladatként a vállalat valódi beruházási projektjének logisztikai részét megtervezhessék.

A Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek Klubja szervezésében zajló logisztikai versenyen, melyre 5 fős csapatok nevezhettek, az első fordulókat követően bekerült a legjobb tíz csapatba a PKE csapata! A csapat tagjai: Balla János, Bádon Dávid, Csomós Csilla-Éva, Iakab Ferenc-Mózes-Olivér és Rozsályi Emőke, vezetőtanár dr. Flórián Gyula. 

A következő forduló egy esettanulmány, mely alatt a Hydro Extrusion Hungary Kft. vállalat valódi beruházási projektjének logisztikai részét kell megtervezni. A probléma pontosabb meghatározása érdekében a csapat 2023. 02. 13-án ellátogatott Székesfehérvárra, ahol Bíró Norbert belső logisztikai vezető körbevezetésével térképezhették fel a helyszínt. 

A terepszemle során a hallgatók bejárták a szóbanforgó csarnokokat és tárterületeket, megismerhették a termelési folyamatokat, tanulmányozhatták a vállalat által használt gépeket, programokat és a már létező gyártási folyamatok logisztikai megoldásait (robotok mozgása, humán erőforrás alkalmazása, automata targoncák). Ezt követően pedig a felmerülő kérdésekre is választ kaphattak a vállalat egyik tárgyalótermében. 

 

 

 

 
Copyright © Partiumi Keresztény Egyetem 2024 Adatvédelem Süti szabályzat
PNRR
PKE
PNRR
Adatvédelem Süti szabályzat Copyright © Partiumi Keresztény Egyetem 2024
Tervezte:Noncommon.design
Feljesztette:BTZ web
a