Partiumi Keresztény Egyetem

ROEN
Arany János Kollégium
Arany János Kollégium

Bentlakás igénylés  Online fizetés

Az Arany János épület a Primăriei utca 36. szám alatt található. Itt működik az Arany János Kollégium és étkező, a Hallgatói Önkormányzat, a Partium Kiadó és a karrieriroda. A tantermek jelölése A betűvel kezdődik.

Az Arany János Kollégium célja az egyetemi és egyházi kollégiumi szellem megerősítése és az evangéliumi szeretet jegyében méltó otthonról gondoskodni a tanuló ifjúság számára, akik a keresztény erkölcsi normákat magukra nézve elfogadják és betartják. 

Hallgatóink számára nyugodt tanulási körülményeket biztosítva igyekszünk sajátos lehetőségekkel kiegészíteni tanintézetünk oktató és nevelő munkáját, ezáltal lehetővé tenni az egymás szeretetére és megbecsülésére alapozott közösséggé való formálódást valamint a szabadidő hasznos eltöltését.

A szállás mellett étkezési lehetőséget is biztosítunk hallgatóinkank, jutányos áron. Modern konyhánkban napi 150-200 adag ebédet és vacsorát tudunk biztosítani, de emellett ünnepi rendezvények és konferenciák alkalmával is helyt állunk, ha kell.

 

SZÁLLÁS

Intézményünkben évek óta van szálláslehetőség a vendégek részére. Elsősorban hétvégén, pénteken és szombaton éjszaka, illetve a tanítási szünetek (őszi-téli-tavaszi-nyári) idején. Korlátozott számban hét közben is fogadunk vendégeket az erre a célra kialakított és berendezett vendégszobákban.

 

ÉTKEZÉS

Naponta 150-200 adag ebédet főzünk, melyet diákok és külsősők is igénybe vehetnek kedvezményes áron.

 

RENDEZVÉNYEK

Kollégiumunk, esküvők, keresztelők, családi - és munkahelyi ünnepek, rendezvények lebonyolításában is tevékeny szerepet vállal. Intézményünk keretein belül teljes körű vendéglátást tudunk biztosítani, előnyös árakon. Igény szerint többfogásos vagy svéd-asztalos menüt tudunk biztosítani 100-120 főre.

 

Arany János Kollégium
Nagyvárad, Primăriei utca 36.
Arany János Kollégium
Arany János Kollégium
Arany János Kollégium

 

SZOBABEOSZTÁS

A kollégiumban található szobák alaprajza segíthet nagyobb csoportoknak, ha előre szeretnék beosztani ki hány férőhelyes szobába kerüljön. Az alaprajzon minden szobánál feltüntettük a helyek számát (2, 3 vagy 4 férőhely).

A kollégium alaprajza

 

A termek megnevezései – tájékozódási útmutató:
A tantermek megnevezéseinek első betűje jelöli, hogy az adott terem melyik épületben található. A betűt követő első szám vagy betű jelöli, hogy alagsorban (0), földszinten (F), emeleten (1, 2) vagy manzárdon (M) helyezkedik el a terem. A jelölés végén a terem száma szerepel. (Például: S.F.6 = Sulyok épület Földszintjén a 6-os terem)

 

DOKUMENTUMOK

Az Arany János Kollégium működési szabályzata

 

Arany János Kollégium
Kollégiumi ügyintéző
Mezey Márk Attila

 
Copyright © Partiumi Keresztény Egyetem 2024 Adatvédelem Süti szabályzat
PNRR
PKE
PNRR
Adatvédelem Süti szabályzat Copyright © Partiumi Keresztény Egyetem 2024
Tervezte:Noncommon.design
Feljesztette:BTZ web
a